Widgety pro stránky veterinárních lékařů

Co je to widget?

Widget je jednoduchá prezentace profilu veterinárních lékařů vytvořených na veterina-online.info, kterou můžete připnout na Vaše webové stránky. Widget je navrhnut tak, aby co nejlépe prezentoval lékařský profil na umístěných webových stránkách. Návštěvník externích webových stránek pak může jednoduše přejít přímo z veterinrních stránk lékaře na profil tohoto lékaře na veterina-online.info a daného lékaře ohodnotit, popsat své zkušenosti, přečíst si zkušenosti ostatních, či dozvědět se bližší informace o poskytovaných službách.

Postranní widget s hodnocením:

Postranní widget zobrazí hodnocení veterinárního lékaře na jeho soukromých stránkách kliniky. Hodnocení je jednoduše znázorněno 5 hvězdičkami, přičemž 5 hvězdiček představuje naprostou spokojenost klienta s lékařem. Widget také pod hodnocením následně zobrazí poslední přidané hodnocení lékaře. Samozřejmě, každý uživatel webových stránek kliniky či lékaře může jednoduše přejít na profil lékaře a ohodnotit jej.

sidebar sidebar2

Jak umístit widget na stránky:

Postranní widget umístíte na stránky jednoduše, stačí vložit následující dva řádky HTML kódu do zdrojového kódu vaších stránek a to za html tag <body>.

<script src="{$basePath}/widget/sideBar/script.js" type="text/javascript"></script>
<div id="veterina-online-info-sb-widget" data-vet="*url*"></div>

Nastavení samotného widgetu je snadné, stačí vyplnit atribut data-vet správným identifikátorem lékaře. Jak získáte identifikátor lékaře? Zobrazíte si stránku lékaře na webových stránkách veterina-online.info .  Stránka bude mít tvar typu: www.veterina-online.info/vet/detail/mvrd-vymysleny-profil a tučný řetězec za posledním lomítkem, je identifikátor lékaře.